Om os

Vi er ikke blandt de største konsulenthuse målt på ansatte – men tilsammen har vi mere end 100 års erfaring inden for rådgivning, design, udvikling, optimering og konstruktion til medico branchen.

Om SPT VILECON

SPT VILECON er et moderne, danskejet udviklings- og konsulenthus, der leverer komplette løsninger, hovedsageligt til medico og farmaceutisk industri. Fokus er på udvikling af nye produkter samt forbedring/optimering af eksisterende produkter i tæt dialog med kunder og samarbejdspartnere. Herudover leverer SPT VILECON også konsulenter til virksomheder, der har behov for at få løst specifikke opgaver inden for drift support, optimering, validering, projektledelse og kvalitetssikring. Kunderne hører ofte til blandt de førende internationale virksomheder inden for deres felt. SPT VILECON indgår gerne i alle Projektfaser fra koncept til færdigt produkt, men kan også indgå i dele af projektopgaven. SPT VILECON sikrer ligeledes en succesfuld implementering af projekterne gennem tæt opfølgning efter overdragelse til kunden.

Siden SPT og VILECON blev etableret i 2011, er det gået stærkt. Vi er i dag et dynamisk team af dedikerede ingeniører, teknikere og salgsfolk på højt uddannelsesmæssigt og fagligt niveau. Vi er passionerede, ærekære og brænder for vores arbejde. Vi bestrider stærke kompetencer inden for bl.a. produktudvikling, forretningsudvikling, projektledelse, kvalitet, patentansøgninger, plaststøbning, måleteknik, teknisk salg, Lean/Six Sigma og supply chain management.

Vi råder over egne produktionsfaciliteter med testudstyr og plaststøbemaskiner. Her har vi mulighed for at indkøre og teste hele produktionsceller, inden leverance til kunden.

SPT VILECON er placeret med administration og produktion i omegnen af København.

interior.jpg

Vores navn

I den nordiske mytologi var VILE en af tre brødre – Odin, Vile og Ve. De tilhørte den første generation af Aserne. Deres vigtigste funktion i mytologien var at etablere og opretholde verdensordenen. Vile gav vid (klogskab, intelligens) og bevægelse til de første mennesker på jorden. CON refererer til ”Construction”, produktion og supply chain i fuld skala. Deraf navnet Vilecon.

Virksomhederne SPT – Scandinavian Plastic Technology og VILECON er fusioneret.

SPT VILECON - tilsammen et stærkt fundament.

Vores mission

Our mission is to deliver timely, affordable and high-end quality solutions, services and devices to our customers, resulting in first class patient and medical care.

Vores vision

We seek to become a leading provider and preferred supplier of intelligent full-service solutions and unique patient care devices in the medico and pharmaceutical industries.