We create solutions

for first-class patient care.

SPT VILECON er et dynamisk konsulent-, udviklings-, konstruktions- og design-hus, som opererer inden for medico og farmaceutisk industri. Vi er specialister i krydsfeltet mellem design, udvikling og konstruktion af medico devices – og plaststøbning.

Vi designer intelligente medico løsninger, som altid tager udgangspunkt i kundens konkrete behov.


Vores arbejdsmetode

Værdihjulet symboliserer vores tilgang til ethvert projekt. Projektet styres sikkert igennem hver enkelt fase – 360° – og altid med konsekvent fokus på kvalitet, mål, hurtig eksekvering og langtidsholdbare løsninger.

Vi håndterer også enkeltstående projekter, hvor vi løser opgaver for vores kunder i enkelte faser af værdihjulet. Så uanset om det er komplette projekter fra designidé til færdigt produkt eller enkeltstående konsulentydelser – løser SPT VILECON opgaven.

Alle SPT VILECON’s aktiviteter er baseret på et stærkt kvalitets-mindset, som er oparbejdet gennem årtiers arbejde i medico branchen. Vores kvalitetsledelsessystemer er baseret på internationale kvalitetsstandarder og håndteres i it-løsningen D4InfoNet.

homepage-experience.jpg

Vi er erfarne projektledere og -medarbejdere, som har deltaget i adskillige og ofte komplekse projektsammenhænge. Projekternes størrelse kan variere alt fra 10.000 til 900 millioner DKK (1000-120 mill. EUR). Vi løser alle projekter uanset størrelse med samme høje integritet og professionalisme.

Vi agerer professionelt og teamorienterede – uanset om det er i rollen som bl.a. projektleder, udviklings-, projekt-, kvalitets-, produktions-, måleteknisk- eller regulatorisk-medarbejder.

Vi stræber konstant efter at udvikle de optimale løsninger, og inddrager specialister efter behov på forskellige fagområder. Vi har oparbejdet et stort netværk af dygtige specialister, som vi samarbejder med.

Det er inden for: elektronikudvikling, industrielt design, bruger-interface, fremstilling af værktøjer til plaststøbning, montage testudstyr, patentansøgninger samt en række andre specialistfunktioner.

Mission

We provide innovative, full-service solutions and devices within the medtech and pharmaceutical industries that enable our customers to deliver first-class patient care.

Vision

Our vision is to become a preferred provider of full-service solutions and devices to the medtech and pharmaceutical industries through creative thinking, innovation and industry insight.