Kompetencer

Vi leverer

Intelligente medico løsninger med udgangspunkt i kundens konkrete behov.

Langtidsholdbare løsninger.

Stærke kompetencer i alle faser.

Erfarne og dedikerede projektledere.

Løsninger som skaber forbedret livskvalitet for brugere/patienter.

 

Vi arbejder med 8 udviklingsfaser i vores værdihjul. Nedenfor kan du finde detaljeret information om faserne.

Brug pilene til at navigere igennem vores værdihjul. På mobil: Vælg en fase fra drop down listen for at læse mere.

Kompetencer

SPT VILECON har stærke kompetencer og mange års erfaringer med koncept, design, udvikling, validering og projektledelse af plastemner og devices til medico industrien.

Vi hjælper en række af industriens mindre og større virksomheder med at udvikle, designe og konstruere nye produkter samt styre deres projekter igennem alle faser fra konceptudvikling til indkørt og godkendt produktion – godkendte produkter CE/510K.

Konceptudvikling, design, validering, produktion og projektledelse i SPT VILECON tager specifikt udgangspunkt i Værdihjulet.

Værdihjulet symboliserer vores tilgang til ethvert projekt, hvor projektet styres sikkert igennem hver enkelt fase – 360° – og altid med konsekvent fokus på kvalitet, mål, hurtig eksekvering og langtidsholdbare løsninger.

Vi håndterer ligeledes enkeltstående projekter, hvor vi løser opgaver for vores kunder i enkelte faser af værdihjulet. Så uanset om det er komplette projekter fra designidé til færdigt produkt eller enkeltstående konsulentydelser – løser SPT VILECON opgaven.

Alle SPT VILECON’s aktiviteter er baseret på et stærkt kvalitets-mindset, som er oparbejdet gennem årtiers arbejde i medico branchen. Vores kvalitetsledelsessystemer er baseret på internationale kvalitetsstandarder og håndteres i it-løsningen D4InfoNet.

Vi er erfarne projektledere og -medarbejdere, som har deltaget i adskillige og ofte komplekse projektsammenhænge. Projekternes størrelse kan variere alt fra DKK 10 tusinde til 900 millioner (EURO 1000 – 120 million). Vi løser alle projekter uanset størrelse med samme høje integritet og professionalisme.

Vi agerer professionelt og teamorienterede – uanset om det er i rollen som projektleder, udviklings-, projekt-, kvalitets-, produktions-, måleteknisk- eller regulatorisk-medarbejder.

Vi stræber konstant efter at udvikle de optimale løsninger, og inddrager specialister efter behov på forskellige fagområder.

Til konstruktions-, udviklings- og dokumentationsprocessen, bruger vi primært CAD programmer i form af Solidworks og Solidworks Composer, men vi håndterer alle filer.

Vi har oparbejdet et stort netværk af dygtige specialister, som vi samarbejder med. Det er inden for: Elektronikudvikling, industrielt design, bruger-interface, fremstilling af værktøjer til plaststøbning, montage testudstyr, patentansøgninger samt en række andre specialistfunktioner.

We create solutions for first class patient and medical care